Totes les pel·lícules

3 (1) À (3) C (2) D (1) E (5) F (2) G (1) I (1) J (1) L (3) M (4) T (3) U (1) V (1) Y (2)
Bèlgica
França
Tunísia
2015
102 min

Tunísia, estiu de 2010, uns mesos abans de la Revolució. Farah, 18 anys, acaba de graduar-se a l'institut i la seva família ja la imagina llicenciant-se en Medicina. Però ella no comparteix aquest desig. Canta en un grup de rock compromès, s'emborratxa, descobreix l'amor i la seva ciutat de nit, contra la voluntat de la seva mare Hayet, que coneix bé Tunísia i els seus perills.

Estrena a Catalunya
Llengües: VO en àrab i francès, amb subtítols en castellà

Equador
2016
98 min
Secció de La Mostra: 

Alba, una nena d’11 anys, ha d'anar a viure amb el seu pare, Igor, a causa de la malaltia de la seva mare. Igor és un home solitari que després de separar-se de la família es va tancar en una casa petita. La convivència per a Alba és gairebé insuportable. Els intents del seu pare per apropar-se a ella, la vergonya, el primer petó i el bullying a l’escola són estímuls que marquen el camí d'Alba cap a l'adolescència i a l'acceptació de si mateixa.

Estrena a Catalunya
Llengües: ​
Versió original en castellà

Palestina
2015
15 min

La rutina tranquil·la de cinc monges carmelites s'interromp bruscament quan el cotxe d'una família de colons israelians jueus xoca davant de casa seva a Cisjordània contra una estàtua de Maria.

ESTRENA AL BAIX LLOBREGAT
Premis Oscar 2015
: Nominat a millor curtmetratge de ficció
Llengües: VO en àrab, anglès i hebreu, amb subtítols en castellà