Totes les pel·lícules

3 (1) À (3) C (2) D (1) E (5) F (2) G (1) I (1) J (1) L (3) M (4) T (3) U (1) V (1) Y (2)
Cuba
2015
104 min
Secció de La Mostra: 

Cuba, any 1988. Horacio Romero, el més gran boxejador cubà del moment, acaba de donar positiu en un control antidopatge. El seu càstig està a Els Cocos, un sanatori sota règim militar on ingressen els malalts de VIH de manera obligatòria, i d'on poden sortir només un cop per setmana vigilats pels "acompanyants". Horacio serà un d'ells, i d'ell dependran les petites llibertats de Daniel, el pacient més conflictiu. Els interessos de tots dos xoquen. Daniel vol viure els seus últims dies en llibertat i està disposat a tot per aconseguir-ho. Horacio vol tornar al ring i per això ha de pactar. Altrament, li costarà vèncer aquesta baralla fora del ring contra una classe d'adversari per al qual no ha estat entrenat.

Estrena a Catalunya
Llengües:
Versió original en castellà

Cuba
2015
26 min

En un centre de fumigació de l’Havana, Mayelin es dedica a la tasca de multar els ciutadans que incompleixen la normativa sanitària. A més de combatre el dengue, disciplina els seus treballadors mentre és instruïda per una cap controladora. Per trobar el seu lloc en un ambient d'agressives relacions laborals, Mayelin ha d'aprendre com manejar l'autoritat.

Llengües: ​Versió original en castellà

Xile
2016
102 min
Secció de La Mostra: 

El documentalista xilè Ignacio Agüero prepara el seu primer llargmetratge de ficció basat en un antic projecte documental que mai va dur a terme. Al començament dels anys 80, a l'illa Meulín, regió de Chiloé, una jove parella de nuvis desapareix als boscos de la zona sense deixar rastre. Tot un mite es va crear al voltant d'aquesta misteriosa història d'amor tràgic. Ignacio Agüero viatjarà al lloc dels fets a la recerca de localitzacions i actors no professionals per finalment descobrir a poc a poc el desenvolupament de la seva pel·lícula

Estrena a Catalunya
Llengües: Versió original en castellà

Egipte
França
2016
97 min

El cineasta aborda el fonamentalisme islàmic a través d'un thriller que es desenvolupa per complet en una furgoneta de policia després de les manifestacions que van tenir lloc arran de l'expulsió de Mohamed Mursi, membre dels Germans Musulmans, el 3 de juliol de 2013. Obligats a compartir el mateix espai claustrofòbic, els activistes pro i contra dels Germans Musulmans s'enfrontaran en aquesta enginyosa barreja de drama i comèdia.

Estrena a Catalunya
Llengües:
VO en àrab, amb subtítols en castellà

Bèlgica
Tunísia
2014
18 min

Ella i ell. Quan l'amor que els va unir s'inclina davant la voluntat del temps. Quan transforma el més bell per a nosaltres en el més insensible. I quan transforma el més insensible per a nosaltres en el més estimat.

Estrena a Catalunya
Llengües:
VO en àrab, amb subtítols en castellà