Totes les pel·lícules

3 (1) À (3) C (2) D (1) E (5) F (2) G (1) I (1) J (1) L (3) M (4) T (3) U (1) V (1) Y (2)
Canadà
Colòmbia
2016
​85 min
Secció de La Mostra: 

Una anàlisi íntima de les relacions d'una família de Bogotà, una història de supervivència, de la fragilitat de l'statu quo i de la dificultat en la comunicació entre les persones més properes.

Estrena a Espanya
Llengües
: Versió original en castellà

Mèxic
Polònia
2016
86 min
Secció de La Mostra: 

Sembla un divendres feiner qualsevol a Maquinària Panamericana SA, una empresa especialitzada en la venda i reparació de maquinària per a la construcció i la destrucció. Els empleats es preparen per al cobejat cap de setmana, perdent el temps en petits rituals i rutines, fins que un gir inesperat els treu de la seva pacífica monotonia. Don Alejandro, l'amo de la companyia, és trobat mort en un celler de refeccions. El descobriment ho canvia tot: la companyia està en fallida, els treballadors de la tercera edat no tenen cap perspectiva d'ocupació i ningú rebrà compensació per la seva feina. En un estat de confusió, por i tristesa, els treballadors decideixen tancar-se a la companyia.

Estrena a Catalunya
Llengües: Versió original en castellà

Estats Units
Jordània
Qatar
2013
100 min
Secció de La Mostra: 

May Brennan acaba de triomfar gràcies a la publicació del seu primer llibre, però la seva calma es veu trastocada quan arriba el moment d’enfrontar-se a la seva família i al seu país natal. Ara que aquesta sofisticada novaiorquesa està a punt de contraure matrimoni, es veu obligada a tornar a la seva llar de la infància a Amman, Jordània, per reunir-se amb els seus pares -que estan a punt de divorciar-se- i les seves germanes. Mentre s'enfronta a la seva caòtica vida anterior haurà de superar diferents problemes que sorgeixen pel camí, com la desaprovació de la seva catòlica mare, que es nega que la seva filla es casi amb un musulmà.

Llengües: VO en àrab, amb subtítols en castellà

Alemanya
França
Turquia
2015
97 min
Secció de La Mostra: 

En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l'estiu en un jardí paradisíac de rialles i jocs innocents sobre les ones del mar Negre amb els nois de l'escola. No obstant això, la condició de la dona al país no trigarà a provocar rumors d'immoralitat i escàndol de les joves, així que els seus familiars, a través de l'àvia i l'oncle, decideixen fer-se càrrec de l'assumpte; és a dir, preparar-les i precipitar-les cap al seu destí de futures esposes.

Llengües: VO en turc, amb subtítols en castellà / Doblada en català